Luchtgommen.

Wat is luchtgommen.

Luchtgommen is de fijne techniek om oppervlakten terug naar de originele staat te brengen. Het is een zachtere, schurende techniek waarbij straalmiddel onder lage druk wordt gestraald.

Met dit fijnstralen kan verf, roest, vuil, vernis, beits, groenaanslag en waterkringen verwijderd worden van hout en steen. Luchtgommen is heel geschikt voor delicate oppervlaktes, ook bijvoorbeeld voor versieringen.

Na het luchtgommen kan ik ook instaan voor de afwerking. Bij hout kan er een tussenlaag (kleur naar keuze) geplaatst worden en daarna afgewerkt met vernis.

Toepassingen.

Steen

Gevels, …

Hout

Trappen, meubelen, balken, deuren, keuken, eiken gebouw, poorten, dakgebinte, …

Over Jochen.

In 1999 ben ik als schilder afgestudeerd. Verschillende jaren ben ik dan ook als schilder werkzaam geweest. In 2008 ben ik met mijn zaak gestart. Sindsdien heb ik me toegelegd op het zandstralen, het luchtgommen en de nabehandeling. De werken worden zowel in mijn atelier te Heule als op locatie uitgevoerd. Door de ruime ervaring en kennis, garandeer ik het beste resultaat.

Waarom kiezen voor Zandstralen hostekint.

Fijn werken.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik gericht en fijn werken met het juiste straalmiddel onder de gepaste luchtdruk om het beste resultaat te verkrijgen.

Nabehandeling.

Met de nabehandeling zorg ik voor een kwalitatief en duurzaam resultaat. Dit kan zowel voor hout, steen als metaal.